Check

Ventilationsbutiken

Alig Ventilation AB som driver Ventilationsbutiken.se är en marknadsledande leverantör av ventilationssystem och ventilationsprodukter för bostäder och kontor. Vi har en lång erfarenhet inom branschen och har levererat lösningar för ventilation, värme och kyla till både privatpersoner och proffs sedan tidigt 1970-tal.

Vårt team består av kompetenta och dedikerade medarbetare med en passion för att säkerställa den bästa luftkvaliteten och välbefinnandet för våra kunder. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra och utveckla vårt produktutbud för att möta de senaste trenderna och kraven på energieffektivitet.

Våra erfarna konstruktörer projekterar ventilationssystemen enligt gällande normer och efter kundens behov.  Ritningarna är lättförståeliga och i 3D, för bästa överblick. De följer branschstandard i beteckningar och filformat etc. 

Produkterna levereras direkt ut till arbetsplatsen från eget lager. Vi har snabba och kvalitetssäkrade leveranser. 

Vår servicegrad är mycket hög och vi hjälper våra kunder med support vid installation och andra frågor. Vi har också specialistkunskap när det gäller energiberäkningar, radon och fuktskador

Vårt mål är att tillhandahålla kunderna med de mest effektiva, hållbara och användarvänliga ventilationslösningarna på marknaden. Vi erbjuder allt från kompletta ventilationssystem inklusive allt material, till delar av ventilationssystem för bostad- och kontorsventilation, samt ombesörjer luftinjusteringar över hela landet.

Välj Ventilationsbutiken och upplev fördelarna med en god luftkvalitet och ett optimalt välbefinnande i din bostad eller på ditt arbetsplats. 

Ventilationsbutiken är en del av Alig - Läs mer om Alig på vår hemsida!
 

Prata med en expert